در جشنواره شهید رجایی: تنها پژوهشگر در میان 6 کارمند نمونه در سطح ملی از شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی + تقدیرنامه ها

روز شنبه مورخ 8/6/93 مراسم تقدیر از سه وزارتخانه و 6 کارمند نمونه کشوری در سالن اجلاس سران با حضور جناب آقای دکتر روحانی رییس جمهور محترم ، جناب آقای نوبخت و هیئت محترم وزیران جمعی از مدیران عالی رتبه کشوری و لشکری در ساعت 9 تا 30/10 برگزار شد در این جلسه بعد از تلاوت قران و سرود ملی گزارشات عملکرد دولت در سال گذشته ارائه شد و سپس توسط جناب آقای رییس جمهور از  وزرای محترم سه وزارتخانه برتر ( وزارت خارجه- وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و وزارت نفت ) و خدمات  6 کارمند برتر در سطح ملی با  اهدای جایزه و لوح تقدیر به امضای ایشان  تقدیر شد  و سپس جناب آقای رییس جمهور به ارائه سخنرانی پرداختند . ایشان به نقش فعال تر این سه وزارتخانه در یکسال گذشته اشاره نمودند و از زحمات کلیه کارکنان دولت قدردانی نمودند.  در این جمع صمیمی از خانواده کارمندان نمونه نیز دعوت شده بود که خانم حمیدزاده پژوهشگر این شرکت نیز حضور داشتند. از شاخص های تعیین خانم حمیدزاده به عنوان کارمند نمونه، کسب دانش فنی کاتالیست  EDC و صنعتی کردن آن ، انجام پروژه های طرح OCM و کاتالیست سنتز متانول  ذکر شد..

متن تقدیر نامه ایشان به امضاء دکتر روحانی به شرح ذیل است:

تقدیرنامه

همچنین در همین راستا در روز یکشنبه مورخ 9/6/93، درجلسه­ای  با حضور مهندس شعری مقدم، معاون محترم وزیر نفت در امور پتروشیمی  و اعضای هیئت مدیره شرکت ملی صنایع پتروشیمی ابتدا دکتر قنبری مدیرعامل شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی، در خصوص اینکه از کل صنعت نفت تنها یک برگزیده کشوری معرفی شده است و ایشان تنها پژوهشگر در میان 6 کارمند نمونه در سطح ملی بوده اند توضیحاتی ارائه نمودند و سپس  به  نیاز سالیانه صنعت پتروشیمی به 14 تن کاتالیست اکسی کلریناسیون اتیلن بستر ثابت ، صرفه جویی ارزی 38 یورو به ازای هر کیلوگرم کاتالیست و استفاده این کاتالیست در پتروشیمی کیمیا و فروش 43 تن از آن توسط شرکت گهرسرام اشاره فرمودند که  سهم شرکت از فروش 12% است که باید توسط شرکت گهرسرام پرداخت گردد. ایشان در ادامه افزودند که کاتالیست بستر سیال نیز در مقیاس آزمایشگاهی ساخته شده و در صورت موافقت سه شرکت پتروشیمی غدیر ، آبادان و اروند، شرکت پژوهش و فناوری آمادگی دارد دانش فنی را به توسعه دهنده واگذار نماید. همچنین دانش فنی کاتالیستهای متانول، دهیدروژناسیون و تبدیل متانول به پروپیلن نیز آماده بهره برداری است.سپس خانم حمیدزاده ، سوابق کاری  و تحصیلی خود ، طرح ها و پروژه های انجام شده را توضیح دادند و در پاسخ به سوال جناب آقای مهندس بیات مزایا و معایب کاتالیست تولیدی در داخل کشور شرح داده شد. بنا به دستور مهندس شعری مقدم قرار شد تا پایه کاتالیست به لحاظ شکل دهی مشابه با کاتالیست BASF تولید شود . مهندس پیوندی بر لزوم قبول ریسک استفاده از کاتالیست داخلی توسط شرکت ملی صنایع پتروشیمی تاکید فرمودند و از مهندس شعری مقدم درخواست کردند تا موانع قانونی در این خصوص مرتفع گردد.خانم حمیدزاده در ادامه صحبت های خود به این نکته که مناسب است در شرایط غیر بحران و تحریم ، صنعت بخش کوچکی از راکتور خود را با کاتالیست داخلی پر کند تا داده های صنعتی برای بهبود در بخش تحقیقات فراهم آید و ریسک عملیاتی به تدریج کاهش یافته و در نهایت به خودکفایی منجر شود..  در خاتمه با ارائه لوح تقدیر با امضای جناب آقای مهندس شعری مقدم و یک جلد کتاب از خانم حمیدزاده تقدیر شد.

متن تقدیر نامه­ های ایشان به امضاء مهندس شعری مقدم و دکتر قنبری در ذیل ارائه شده است:

تقدیرنامه 

تقدیرنامه 

 روابط عمومی این موفقیت را به کلیه همکاران و صنعت پتروشیمی کشور تبریک عرض نموده و امید است با اتکا به توان داخلی، گامهای موثرتری در بومی سازی دانش فنی برداشته شود.

 


۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۷:۳۶
روابط عمومی شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی |
تعداد بازدید : ۶,۹۶۵
کد خبر : ۸۸۳

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید