اطلاعات به راحتی توسط گزارشات آژانس دراختیار خرابکاران قرار می‌گیرد...

اطلاعات به راحتی توسط گزارشات آژانس دراختیار خرابکاران قرار می‌گیرد...
رییس سازمان انرژی اتمی ایران اظهار داشت:وقتی ویروس استاکس نت به کار برده می‌شود در تجهیزات خلاء، خرابکاری صنعتی می‌شود و یا مواد منفجره در دستگاه‌ها جاسازی می‌شوند، آمار تعداد ماشین‌های سانتریفیوژ، جرم دقیق اورانیوم غنی‌شده، مانده غنای اورانیوم در UF6 خروجی از ماشین‌ها و آنچه که در آن حوالی قابل رویت است را با امانت‌داری و صداقت تمام گزارش می‌کند. این اطلاعات به راحتی و با انتشار گزارش‌های آژانس در اختیار خرابکاران و تروریست‌ها قرار می‌گیرد.

فریدون عباسی، معاون رییس جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران در پنجاه و ششمین کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در وین که از صبح روز دوشنبه آغاز به کار کرده است سخنرانی کرد.

 وی با بیان این‌که "جمهوری اسلامی ایران بر اساس تعالیم اسلام همواره با تولید و استفاده از سلاح‌های کشتار جمعی مخالف بوده و هست و رهبر معظم جمهوری اسلامی ایران بر حرام بودن تولید و استفاده از سلاح هسته‌‌یی تأکید دارد" اظهار کرد:‌" ما سلاح هسته‌‌یی را اقتدار‌آفرین نمی‌دانیم و معتقدیم یک ملت با اتکا به استعدادها و ظرفیت بالای انسانی و طبیعی خود، توانایی شکستن اقتدار متکی به سلاح هسته‌‌یی را دارد."

 رییس سازمان انرژی اتمی در ادامه به ترور تعدادی از کارشناسان و متخصصان هسته‌یی کشورمان در یک سال گذشته اشاره کرد و گفت: "به دنبال شهادت مهندس داریوش رضایی‌نژاد بعد از سالگرد شهادت استاد شهید دکتر مجید شهریاری و یک روز قبل از دومین سالگرد شهادت استاد دکتر مسعود علیمحمدی، عاملان صهیونیسم دست به اقدام جنایتکارانه دیگری زدند و مهندس مصطفی احمدی‌روشن و کارمند او رضا قشقایی را با استفاده از بمبی که به خودرو در حال حرکت آن‌ها چسباندند به شهادت رساندند. در این فاصله، ترور افراد دیگر از جمله افراد مذاکره‌کننده با آژانس و تعداد دیگری از متخصصان ما در دستور کار تروریست‌ها قرار گرفت که با اقدام به موقع وزارت اطلاعات و حفاظت سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی، شناسایی و دستگیر شدند و خبر آن از طریق رسانه‌های جمعی به اطلاع همگان رسید."

 وی ادامه داد: "ظهور تروریسم هسته‌‌یی و بی‌تفاوتی دبیرخانه آژانس نسبت به آن و بعضا پاسخ‌های سطحی و کلیشه‌ای نسبت به این پدیده می‌تواند در آینده برای متخصصان سایر کشور‌ها نیز مخاطره‌آمیز باشد. شهید مصطفی احمدی‌روشن از افراد کلیدی در فن‌آوری هسته‌یی و غنی‌سازی ایران بود و بعد از شهادت او صدها نفر از متخصصان دانشگاهی و صنعتی، داوطلب همکاری با سازمان انرژی اتمی ایران شده و تعدادی از آن‌ها مشغول کار شده‌اند."

 رییس سازمان انرژی اتمی با اشاره به ملاقاتی که سال گذشته با مدیرکل آژانس در وین داشته است به دعوت ایران از وی برای آشنایی نزدیک با فعالیت‌های هسته‌یی ایران و بازدید از تأسیسات هسته‌یی اشاره کرد و گفت:" از مدیرکل خواستم که برای بررسی فعالیت‌های هسته‌یی کشورم و حصول اطمینان از صحت عملکرد، زمان معقولی را پشنهاد دهند. یک سال از آن تاریخ گذشته‌ است ولی پاسخی به آن درخواست داده نشده و بر روالی که پیش گرفته‌اند، اصرار می‌شود و رویکرد به گونه‌ای بوده‌است که گفت‌وگوها به نتیجه نرسد."

 

 عباسی تصریح کرد: " می‌توان از ابتدا مانع بزرگی در مسیر گذاشت و بعد اظهار کرد که مذاکرات در برداشتن آن مانع به نتیجه نرسیده‌ است. راه‌حل عاقلانه این است که آژانس برای آنچه که خود راستی‌آزمایی می‌نامد، صبورتر باشد و برای رعایت حقوق و امنیت یک کشور عضو با دقت بیشتری عمل کند. قابل توجه است که گروه طالبان، القاعده و رژیم صدام برای بعضی کشورها و امنیت ملی آنها تا چه اندازه خطرناک بودند. کشور ما با این گروه‌ها و کشورها چند هزار کیلومتر مرز مشترک دارد و امنیت ما بسیار مهم‌تر از کشورهای دور دست به خصوص فراآتلانتیک است. لازم است در بازرسی‌ها از ایران، شرایط خاص منطقه درک شده و اطمینان لازم برای جمهوری اسلامی ایران ایجاد شود."

وی گفت: "ممکن است تروریست‌ها و خرابکاران در آژانس نفوذ کرده‌ و مخفیانه تصمیم‌سازی کنند. باید مدیرکل آژانس و همکاران او را از این موضوع با خبر سازیم و هشدار لازم را بدهیم. تأکید می‌کنم به حادثه‌ها و گزارش‌ها می‌توان بدبینانه نگاه کرد و نتیجه گرفت و برای ملت‌هایی که می‌توانند در صلح زندگی کنند و باعث شکوفایی بیشتر تمدن بشری با محوریت وحدانیت خداوند متعال شوند، مشکل ایجاد کرد. ذکر چند مثال می تواند ریشه نگرانی‌های ما را روشن‌تر سازد."

 عباسی افزود:" روز جمعه 27 مرداد 1391 هجری شمسی مطابق با 17 آگوست 2012، با استفاده از مواد منفجره کابل‌های برق در مسیر شهر قم به مجموعة فردو (مجتمع شهید علیمحمدی) قطع می‌شوند. یادآوری می‌شود قطع برق یکی از راه‌های آسیب رساندن به ماشین‌های سانتریفیوژ است. در اولین ساعات صبح روز بعد بازرسان آژانس تقاضای بازرسی سرزده از آن مجموعه می‌کنند. آیا این بازدید ارتباطی با آن انفجار ندارد؟ چه کسی غیر از بازرسان آژانس می‌توانند در این زمان کوتاه به داخل مجموعه دسترسی داشته‌ باشند و آمار خرابی‌ها را ثبت و گزارش کنند؟"

 وی ادامه داد:"مورد دیگر این است که در مسیر مجموعه نطنز (مجتمع شهید احمدی‌روشن) نیز اقدام مشابه‌ای صورت گرفته بود. ما با توجه به شفافیت فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌‌یی کشورمان و نظارت آژانس براین فعالیت‌ها، سعی کرده‌ایم اقلام عمومی مورد نیاز خود را از بازار جهانی تهیه کنیم. آژانس در رابطه با حذف تحریم‌ها به ما کمکی نمی‌کند، شاید وظیفه‌ای ندارد، اما وقتی ویروس استاکس نت به کار برده می‌شود در تجهیزات خلاء، خرابکاری صنعتی می‌شود و یا مواد منفجره در دستگاه‌ها جاسازی می‌شوند، آمار تعداد ماشین‌های سانتریفیوژ، جرم دقیق اورانیوم غنی‌شده، مانده غنای اورانیوم در UF6 خروجی از ماشین‌ها و آنچه که در آن حوالی قابل رویت است را با امانت‌داری و صداقت تمام گزارش می‌کند. این اطلاعات به راحتی و با انتشار گزارش‌های آژانس در اختیار خرابکاران و تروریست‌ها قرار می‌گیرد.

 این موضوع در 20 می 2012 با نشان دادن یک تجهیز که در آن مواد منفجره کار گذاشته شده بود به شخص مدیرکل و دو معاون او در تهران توضیح داده شد و از وی خواستیم از تکرار این گزارش‌ها خودداری کند. اما متأسفانه در گزارش اخیر مدیرکل محترم نیز جزئیات دقیق‌تری نوشته شده است."

رییس سازمان انرژی اتمی خاطرنشان کرد: "طراحان حمله به تأسیسات هسته‌‌یی ایران با توجه به گزارش‌های منتشر شده آژانس متوجه شده‌اند که در برنامه خود موفق نبوده‌اند. لازم است جهت خوشحالی همة افرادی که از شکوفا شدن نبوغ انسان‌ها لذت می‌برند و خداوند را در خلقت انسان تحسین می‌کنند ذکر کنم که متخصصان ایرانی توانسته‌اند با هدف قراردادن مجموعه‌های مجازی برای حملات سایبری، خرابکاری صنعتی و استفاده از مواد منفجره، به موقع از وقوع حوادث با خبر شوند و خطرات را دفع کنند و روش‌هایی را ابداع کنند که تأسیسات و توانمندی هسته‌یی در اثر حملات موشکی و هوایی از بین نرود. اما بر اساس آموزه‌های اسلام ما اصل را بر برائت می‌دانیم و از کارکنان محترم آژانس می‌خواهیم با تصحیح عملکرد گذشته، آژانس را به مسیر صحیح برگردانده و در مسیر عدالت حفظ کنند."

 عباسی افزایش پنجاه درصدی تعداد ماشین‌های سانتریفیوژ در غنی‌سازی زیر پنج درصد و بر اساس گزارش آژانس راه‌اندازی و گازدهی چهار زنجیره از ماشین‌های سانتریفیوژ برای افزایش تولید اورانیوم با غنای بیست درصد در فردو و راه‌اندازی یک زنجیره از ماشین‌های سانتریفیوژ نسل جدید را اقداماتی در جهت رفع نیاز و مقابله با آسیب‌های احتمالی دانست.

 وی در ادامه سخنانش در کنفرانس سالانه آژانس که با حضور وزیران و رییسان انرژی اتمی کشورهای عضو روز دوشنبه به مدت یک هفته آغاز به کار کرده است اظهار کرد: "بزرگترین دستاورد موفقیت‌ها و پیشرفت‌های ایران در عرصه علم و فن‌آوری هسته‌یی، ایجاد احساس عزت نفس و عزت ملی در کشور و ارائه الگویی به ملت‌های منطقه و جهان از توانایی یک ملت برای ایستادگی در مقابل فشارها، حفظ استقلال و شکستن انحصار علمی قدرت‌های استکباری است. از این رو تولید سوخت برای راکتور تحقیقاتی تهران شاهد این مدعا است."

 

وی هم‌چنین گفت: "توانمندی ایران در اکتشاف، استخراج و فرآوری اورانیوم، غنی‌سازی اورانیوم تا 20% و تبدیل مجدد خروجی غنی‌سازی به U3O8 با غنای 20% و استفاده از آن در تولید صفحات سوخت و مجتمع کردن آنها نشان دهندة عزم و توان متخصصان ما و هدیة فکری ما به تمام ملل انساندوست جهان و آغازی برای همکاری‌های صلح‌آمیز در جهت رفاه و سلامتی بشر است. دستاوردهای جدید و روش‌های حفظ توانمندی‌ها را در آینده و به تناسب اطلاع خواهیم داد."

  معاون رییس‌جمهور تاکید کرد: "ما همچون گذشته به تعهدات خود در آژانس و معاهده منع گسترش سلاح هسته‌یی (NPT) پایبند و حقوق خود را مطالبه خواهیم کرد. به آژانس توصیه می‌کنیم رویکرد خود را در رابطه با ایران تغییر دهد. آژانس باید از ایران برای برطرف کردن اتهاماتی که برخی کشورهای متخاصم با جمهوری اسلامی ایران (که از مجامع بین‌المللی استفاده ابزاری می‌کنند) مطرح می‌کنند کمک بخواهد و نباید به گونه‌ای رفتار کند که شبهه داشتن مأموریت در اثبات ادعاها را به وجود آورد."

 وی خاطرنشان کرد: "جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک کشور عضو آژانس و با توانمندی هسته‌یی که همواره آن را در جهت صلح و رفاه جامعه بشری به کار خواهد برد، خواهان تقویت آژانس، عدم اشاعه سلاح‌های هسته‌یی و خلع سلاح همه جانبه است و پیشنهاد می‌کنیم خلع سلاح از کشوری شروع شود که در استفاده و اشاعه پیش قدم بوده و مرتب برای استمرار بقاء خود به دنبال دشمن فرضی می‌گردد."

 عباسی ادامه داد: "آژانس باید به اعضاء خود برای رشد و توسعه در بهره‌گیری از فن‌آوری هسته‌یی کمک کند و اعضاء در ازاء انجام تکالیف قانونی از حقوق خود بهره‌مند شوند. انرژی هسته‌‌یی صلح‌آمیز حق همة اعضاء است. برخوردهای دوگانه و گزینشی برخوردکردن حق اعضاء را از بین می برد. ایران به عنوان رییس جنبش عدم تعهد از حق همة اعضاء این جنبش دفاع خواهد کرد. ما خواستار برهم زدن ساختار غیرعادلانه شورای حکام آژانس هستیم. ساختار دموکراتیک برای شورای حکام منجر به تقویت بیشتر آژانس خواهد شد. کشوری که از سلاح هسته‌یی استفاده کرده‌ است صلاحیت حضور در شورای حکام را ندارد. امیدواریم بزودی شاهد وقوع بهار مجامع بین‌المللی در راستای برقراری عدالت در جهان باشیم."

 معاون رییس‌جمهور گفت: "وجود رژیم صهیونیستی و اضافه بر آن مجهز بودن این تفکر صهیونیستی به سلاح هسته‌‌یی، صلح و امنیت بین‌الملل را به خطر می‌اندازد و برای جامعه جهانی خطری جدی است. برای آزادی فلسطین از دست اشغالگران صهیونیست نیازی به ساخت و استفاده از سلاح نامشروع هسته‌یی نیست. دموکراسی و مراجعه به آراء ساکنان اصلی فلسطین راه‌حل اصولی است و به همگان توصیه می‌شود."

 

وی با بیان این‌که تقابل با پیشرفت هسته‌‌یی ایران برای حفظ انحصار قدرت و ثروت و مستحکم کردن پایه‌های استعمار و برده‌داری نوین است افزود: "به تحریم‌های اجرا شده و یا در دست اجرا برای ایران دقت کنید. موضوع هسته‌یی ایران نقاب از چهره کریه استعمار و برده‌داری نوین برداشته‌ است. به نظم نوین در بیمه کشتی‌ها و پرچم آنها، بانک، معاملات نفت و ... دقت کنید. ما با اتکال به خداوند متعال و پشتوانه حمایت مردم، راه آزادی و استقلال را با اقتدار ادامه می‌دهیم و در آینده فن‌آوری ایرانی در روی زمین و در فضا پشتیبان آزادی‌خواهی و استقلال همگان خواهد بود."

۲۸ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲
پایگاه بسیج شهید احمدی روشن- سازمان پدافند غیر عامل |
تعداد بازدید : ۱,۲۳۸
کد خبر : ۶۵۶

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید