شبکه ملی اطلاعات، زیرساخت توسعه فناوری اطلاعات در صنعت نفت

شبکه ملی اطلاعات، زیرساخت توسعه فناوری اطلاعات در صنعت نفت
شبکه ملی اطلاعات یکی از زیرساخت های اصلی به منظور یکپارچه سازی اطلاعات و توسعه فناوری اطلاعات در صنعت نفت محسوب می شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان فناوری اطلاعات ایران،  مهندس علی حکیم جوادی رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران و رئیس نخستین «کنفرانس فناوری اطلاعات و ارتباطات و صنعت نفت»  ضمن بیان این مطلب، اظهار داشت: با پیاده‌سازی شبکه ملی اطلاعات، امکان اتصال بخش‌های مختلف صنعت نفت به این شبکه و تحقق یکپارچه‌سازی در تبادل اطلاعات فراهم می‌شود.

وی افزود: از سوی دیگر و از آنجایی که مدیریت شبکه ملی اطلاعات در داخل صورت می‌گیرد، امنیت تبادل اطلاعات در این شبکه از سطح بالاتری برخوردار است.

وی خاطر نشان کرد: امیدواریم تا پایان سال جاری بحث اتصال دستگاه‌های اجرایی به شبکه ملی اطلاعات نهایی شده و به واسطه آن یکی از بخش‌های قانون برنامه پنجم محقق شود.

رئیس نخستین «کنفرانس فناوری اطلاعات و ارتباطات و صنعت نفت»  با اشاره به سیاستگذاری شرکت‌های بزرگ نفتی در حوزه فناوری اطلاعات، تصریح کرد: در حال حاضر یکی از شرکت‌های بزرگ نفتی دنیا، سه استراژی مهم در زمینه فناوری اطلاعات تعریف کرده که از آن نمونه می‌توان به توسعه فناوری‌های نوین در زمینه کاربری و استفاده از فناوری اطلاعات برای افزایش بهره ورری و پیشتازی در کشف و استخراج اشاره کرد.
وی ادامه داد: زیرساخت‌های نرم‌افزاری یکی از حوزه‌هایی است که تلاش‌های خوبی به منظور بهره‌گیری از نرم افزارهای بومی برپایه نرم افزارهای متن باز صورت گرفته تا برخی نگرانی‌های موجود در این حوزه بر طرف شود.
معاون وزیر ارتباطات با بیان این مطلب که تا پایان سال جاری زیر ساخت‌های مورد نیاز برای فعالیت هر چه بهتر شبکه نفتی فراهم می‌شود، تصریح کرد: ایجاد مراکز دیتا سنتر به منظور انتقال دیتا و اطلاعات و همچنین انتقال میزبانی سایت‌های دولتی به داخل از دیگر اقدام‌های در حال اجرا در این بخش است.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تأکید کرد: امیدواریم با اشتراک گذاری اطلاعات و استفاده حداکثری از اطلاعات فراهم شده بتوان نقش موثری در تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی مدیران ارشد حوزه نفت و گاز ایفا شود.

رئیس نخستین «کنفرانس فناوری اطلاعات و ارتباطات و صنعت نفت»  با اشاره با محورهایی که در این کنفرانس تعریف شده است، گفت: افزایش کیفیت، افزایش ظرفیت کاهش هزینه ها کوچک سازی سازمان‌ها هوشمند‌سازی و یکپارچه‌سازی همه فناوری‌های موجود در این حوزه از جمله مواردی است که امیدواریم از جمله نتایج بدست آمده در این کنفرانس باشد.
وی با بیان این مطلب که موضوع کاهش هزینه‌های صنعت نفت و گاز و کوچک کردن ابعاد شرکت‌ها، شبکه‌سازی و هوشمند کردن آن‌ها از اهمیت زیادی برخوردار است؛ افزود: باتوجه به تحولات اقتصادی جهان سیاست حمایتی دولت ها و صنایع سنگین به سمت نانو، بایو و آی تی حرکت می‌کند.

۲۰ شهریور ۱۳۹۱ ۱۶:۴۳
پایگاه بسیج شهید احمدی روشن |
تعداد بازدید : ۱,۹۳۰
کد خبر : ۶۴۷

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید