به دست متخصصان ایرانی اولین واحد پلیمریزاسیون در واحد گازی در شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی مرکز اراک راه اندازی شد

به دست متخصصان ایرانی اولین واحد پلیمریزاسیون در واحد گازی در شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی مرکز اراک راه اندازی شد
به همت متخصصان و پژوهشگران شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی (مرکز اراک)،واحد پایلوت پلیمریزاسیون در فاز گازی طراحی،نصب وراه اندازی شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه  مرکزی، رئیس مرکز اراک شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی در جمع خبرنگاران با  اعلام این خبر افزود: این طرح براساس جدید ترین متدهای پلیمریزاسیون فاز گازی و با فناوری راکتور متحرک تماما به دست متخصصان و پژوهشگران داخلی و با کمترین هزینه ظرف شش ماه طراحی، نصب و راه اندازی شده است که با اجرای این طرح 300 هزار یورو صرفه جویی ارزی عاید کشور شد.
" غلامحسین ورشوی " افزود: با توجه به اینکه دانش فنی این فناوری در اختیارکشورهای پیشرفته قرار دارد ، پیمانکارانی از کشور آلمان برای اجرای این طرح با پتروشیمی عقد قرارداد کرده بودند که به رغم خرید یکصدو 20 هزار یور وکالا از این شرکت بنا به دلایلی از ادامه همکاری با این شرکت خودداری نمودند.

وی گفت: براساس خودباوری در روحیه کارکنان شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی مرکز اراک، بدون استفاده از نیروهای خارجی و با نیروهای خارج از شرکت، با استفاده از توانمندی ها و ابزارهای  موجود و با حداقل هزینه این طرح در مدت شش ماه اجرا شده است.

ورشوی بیان داشت: با اجرای این واحد که با استفاده از کاتالیست های نسل جدید زیگلرناتا و فناوری جدید طراحی شده است، گریدهای متنوع پلی اتیلن و پلی پروپیلن در شرایط ابتدایی تا سه کیلوگرم درساعت و با تغییرات جزیی تا 30 کیلوگرم درساعت مواد پلی اتیلن با حجم مولکولی بالا تولید و در مراحل بعدی نیز سایر پلیمرها و پلی اتیلن های مورد نیاز کشور تا حداکثر یک سال آینده درصورت حمایت از این تحقیقات تولید خواهد شد.

وی به ویژگی های این واحد اشاره کرد و بیان داشت: انجام واکنش پلیمریزاسیون از یک راکتور لوله ای با دو بخش اصلی، سیستم چرخشی گاز، سیستم تزریق کاتالیست، سیستم جمع آوری محصول، سیستم های کنترلی جهت تنظیم جریان، فشار، دما، سیستم نمایشگر و ذخیره اطلاعات و سیستم های ایمنی و اضطراری ازمهمترین ویژگی های این واحد برشمرده می شوند.

ورشوی با اشاره به اینکه هم اینک سه مرکز شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی  در مراکز اراک، تهران و منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر وجود دارد گفت: دراین مراکز دولتی دانش فنی مورد نیاز صنایع پتروشیمی و تحقیقات کاربردی و آزمایشگاهی تامین و در فعالیت مراکز پتروشیمی در سراسر کشور مورد استفاده قرار می گیرد.

۳۱ تیر ۱۳۸۶ ۱۴:۵۳
تعداد بازدید : ۲,۹۳۳
کد خبر : ۳۳

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید