زیرمجموعه‌های هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس تعیین شدند

شرکت‌های پتروشیمی مبین، مدیریت توسعه منابع پتروشیمی، پتروشیمی بین‌الملل،‌عملیات غیرصنعتی پاسارگاد،روشیمی‌های برزویه، بندر امام، بوعلی سینا، پارس، خوزستان و فجر و بازرگانی پتروشیمی زیرمجموعه هلدینگ خلیج فارس تعیین شدند.

روابط عمومی وزارت اموراقتصادی و دارایی در جلسه‌ای که با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی و اعضای هیأت واگذاری در همین رابطه برگزار شد، علاوه بر اعضای هیأت واگذاری، مدیران ارشد وزارت نفت، پتروشیمی، وزارت بازرگانی و بانک مرکزی حضور داشتند پرداخت سود سهام به سهام واگذار شده پیش از مجمع نیز مورد تصریح قرار گرفت.

در این نشست "شمس الدین حسینی" با تأکید بر هدف اساسی اصل 44 قانون اساسی مبنی بر واگذاری تمامی بخش‌های غیرحاکمیتی پتروشیمی به بخش غیردولتی، پیشنهاد کرد بقیه شرکت‌های پتروشیمی که در هلدینگ خلیج‌فارس قرار نگرفته‌اند نیز به صورت مجزا قیمت‌گذاری شده و واگذار شوند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی زمان دقیقی برای ورود هلدینگ خلیج‌فارس به بورس را اعلام نکرد و اظهار امیدواری کرد این هلدینگ حداکثر تا یکسال آینده وارد بورس شود.

شرکت‌های زیرمجموعه هلدینگ خلیج‌فارس در طرح پیشین 24 شرکت بود که پس از بررسی‌های لازم و نحوه ارتباط این شرکت‌ها با یکدیگر تعداد اعضای هلدینگ به 12 شرکت تقلیل پیدا کرد و شرکت‌های پایانه‌ها و مخازن پتروشیمی، ره‌آوران فنون پتروشیمی، شرکت کالاهای پتروشیمی، صنایع پایین دستی پتروشیمی، توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی، پتروشیمی‌های ارومیه، بیستون، پردیس، تبریز، تندگویان، زاگرس و دماوند از فهرست این هلدینگ خارج شدند.
۱۱ آبان ۱۳۸۸ ۱۷:۵۸
شانا |
تعداد بازدید : ۲,۱۲۳
کد خبر : ۲۷۶

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید