شرکت پژوهش وفناوری پتروشیمی به دانش فنی 2 کاتالیست پلی‌الفین دست یافت

شرکت پژوهش وفناوری پتروشیمی به دانش فنی 2 کاتالیست پلی‌الفین دست یافت

 

شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی موفق به دستیابی به دانش فنی 2 کاتالیست پلی الفین در شاخه‌های پلی پروپیلن و پلی اتیلن شد.

به گزارش نیپنا، روز چهارشنبه 20 بهمن ماه در حاشیه سومین روز از پانزدهمین نمایشگاه بین المللی ایران پلاست، نشست تخصصی طراحی، مهندسی و لایسنس پلی الفین‌ها در شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی برگزار شد.
داریوش مرادی به نمایندگی از تیم مهندسی الفین‌ها، ضمن توضیح روندی که به طراحی تا تولید دانش فنی منتهی می‌شود به معرفی دو دانش فنی که موفق به تولید آنها شده‌اند، پرداخت.
وی درباره فرایند طراحی شده تولید پلی‌پروپیلن شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی که شامل دو راکتور سری حلقوی فاز دوغابی و یک راکتور فاز گازی در ظرفیت‌های 160، 310 و 460 هزار تن در سال گفت:این فرایند قادر به تولید محدوده وسیعی از محصولات شامل هموپلیمرهای یک دوقله‌ای، کوپلیمرهای تصادفی، کوپلیمرهای مقاوم مهندسی و ترپلیمرهای بوتن1 است.
وی امکان تغییر گرید آسان با هزینه کم، کنترل بهتر شرایط واکنش نسبت به فرایندهای رقیب مانند فرایندهای فاز گازی رایج و ریسک کمتر نفوذ آلودگی به محیط واکنش به دلیل ساختار راکتور حلقوی را از جمله مزایای دانش فنی پلی پروپیلن شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی اعلام کرد.
مرادی درباره تولید دومین لایسنس شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی ادامه داد:  تولید پلی اتیلن شرکت پژوهش  وفناوری پتروشیمی شامل سه راکتور همزن دار دوغابی در ظرفیت های 310 و 450 هزار تن در سال است.
به گفته وی این فرایند قادر به تولید محدوده وسیعی از محصولات شامل انواع گریدهای فیلم، تزریقی و لوله مشکلی و .. است.
مرادی تاکید کرد: تکنولوژی پلی‌اتیلن و پلی پروپیلن شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی با عملیات ریسک پذیری بالا و سازگار با کاتالیست های داخلی و خارجی است.
پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی ایران‌پلاست با مشارکت ۴۳۰ شرکت داخلی و خارجی در چهار گروه مواد اولیه، ماشین‌آلات، کالای ساخته و نیمه‌ساخته و خدمات فنی و مهندسی از ۱۸ تا ۲۱ بهمن‌ماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران دایر است.

۲۰ بهمن ۱۴۰۰ ۱۰:۳۱
تعداد بازدید : ۵۰۵
کد خبر : ۱,۲۴۷

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید