رونمایی از برنامه جدید توسعه صنعت پتروشیمی

رونمایی از برنامه جدید توسعه صنعت پتروشیمی

 

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در ادامه بازدیدهای دوره ای خود از طرح های پتروشیمی در یک برنامه فشرده دوروزه، با طی مسافت هزار کیلومتری از تهران به اراک و سپس ماهشهر سفر کرد و از چند طرح مهم و راهبردی صنعت پتروشیمی بازدید کرد.

ظرفیت تولید 150 میلیون تن با 134 مجتمع در چشم انداز 1405

بهزاد محمدی معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در نخستین گام از سفر خود از از واحد اراک شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی بازدید کرد .

محمدی در این بازدید از طراحی سیاست های جدید توسعه هوشمند صنعت پتروشیمی خبر داد و گفت: با اجرای طرح های راهبردی، پیشران و خوراک ترکیبی، ظرفیت تولید به 150 میلیون تن در افق سال 1405 خواهد رسید.

معاون وزیر نفت و مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با مروری براهداف صنعت پتروشیمی در جهش دوم و سوم، اظهارکرد: با برنامه ریزی های راهبردی که انجام شده است، این نوید را می توان داد که صنعت پتروشیمی به سمت «هوشمند سازی»  بیشتر سوق پیدا کرده است و بر این مبنا مسیر توسعه صنعت پتروشیمی از تاب آوری بالاتر و آسیب پذیری کمتری برخوردار خواهد بود.

محمدی افزود:  قطار توسعه صنعت پتروشیمی با تکمیل طرح های فعال و در حال اجرا در قالب  جهش دوم و سومو اجرای راهبردهای برنامه ریزی شده به ظرفیت تولید 150 میلیون تن در ایستگاه سال 1405خواهد رسید.

وی ادامه داد: با اجرای  طرح های فعال و طرح های راهبردی برنامه ریزی شده  تعداد مجتمع های پتروشیمی از 56 مجتمع  در سال 99 به 134 مجتمع در سال 1405 افزایش می یابد و با سیاست گذاری های انجام شده تعریف طرح های جدید پتروشیمی به سمت استفاده از  خوراک های پایه این صنعت نظیر متانول سوق داده خواهد شد.

 

توسعه طرح های تولید پلی پروپیلن با دانش فنی ایرانی

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی بر نقش پررنگ و تاثیر گذار شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی در مسیر توسعه هوشمند و پایدار صنعت پتروشیمی تاکید و  گفت: با تلاش‌های شرکت پژوهش و فناوری در تأمین کاتالیست‌های مهم،  کشور از واردات بی‌نیاز می‌شود و اتفاق‌های بسیار مهم و ارزنده‌ای در این حوزه محقق می شود.

محمدی با بیان اینکه توسعه طرح های تولید پروپیلن در بخش های فرآیندی و تامین کاتالیست های مورد نیاز هم اکنون با دانش فنی  ایرانی در مجتمع های پتروشیمی اجرا می شود، افزود: واحد نیمه صنعتی تولید پروپیلن از متانول در منطقه ماهشهر و واحد  پلی پروپیلن  صنعتی تولید پلی پروپیلن در مرکز اراک فعال هستند.

 

شمارش معکوس تولید پروپیلن از متانول آغاز شد

معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در ادامه سفر خود از اسکله های صادراتی بندر ماهشهر، طرح های توسعه ای شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی در ماهشهر و طرح پتروناد بازدید کرد در جریان آخرین دستاوردها و نیز  فعالیت های انجام شده در این مجموعه ها قرار گرفت.

برگزاری جلسه با مدیران سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی و برگزاری جلسه با شرکت پتروناد از دیگر برنامه های مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در این برنامه بازدید بود.

بهزاد محمدی معاون وزیر در امور پتروشیمی پس از بازدید از مرکز ماهشهر شرکت پژوهش و فناوری با دعوت از سرمایه گذاران جهت بازدید از طرح های تولید پروپیلن از متانول، از پیاده سازی دانش فنی فرایندی و کاتالیستهای مصرفی ایرانی در طرح هایGTPP , MTP کشور خبر داد.

بهزاد محمدی مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی که در واحد نیمه صنعتی تولید پروپیلن از متانول موسوم به طرحMTP  حضور یافته بود اعلام کرد: در برنامه کلان صنعت پتروشیمی، توسعه هوشمند بر اساس توسعه طرح های پیشران از مسیر تولید پروپیلن به عنوان یکی از زنجیره های مهم توسعه مورد توجه قرار گرفته است.  بنابراین در ابتدا نیاز است ظرفیت تولید پروپیلن افزایش یابد و سپس توسعه هوشمند صنعت از این مسیر دنبال شود.

وی افزود: واحد نیمه صنعتی تولید پروپیلن از متانول در مرکز پژوهش و فناوری ماهشهر اخیرا عملیاتی شد و طی هفته های آتی آماده بازدید سرمایه گذاران می باشد. همزمان با توسعه دانش فنی   MTP دانش فنی تولید تمام کاتالیست های مورد نیاز این واحد نیز کسب شده و واحد های نیمه صنعتی برخی از این کاتالیست ها نیز در حال بهره برداری هستند.

محمدی ادامه داد: در توسعه طرح های تولید پروپیلن، هم در بخش دانش فنی فرایند و هم در بخش کاتالیست های مورد نیاز، هیچ محدودیتی برای توسعه وجود ندارد.

رئیس هیئت مدیره شرکت ملی صنایع پتروشیمی در ادامه در خصوص سیاست و برنامه های این شرکت در جهت افزایش ظرفیت تولید پلی پروپیلن در کشور اظهارکرد: به زودی با اجرای طرح های GTPP , MTP در پارک عسلویه، امیر آباد و اسلام آباد غرب ظرفیت این محصول مهم به 4 میلیون تن در سال افزایش خواهد یافت.

۱۹ شهریور ۱۳۹۹ ۱۲:۵۶
تعداد بازدید : ۱,۰۲۵
کد خبر : ۱,۱۷۶

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید