قابلیت های شرکت پژوهش و فناوری برای همکاری با شرکت های پتروشیمی جهت استفاده از دانش فنی متانول

قابلیت های شرکت پژوهش و فناوری برای همکاری با شرکت های پتروشیمی جهت استفاده از دانش فنی متانول

طرح متانول کاوه به عنوان بزرگترین مجتمع تولید کننده متانول جهان بزودی به بهره برداری خواهد رسید.

به گزارش خبرنگار نیپنا، بهزاد محمدی معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی عصر دیروز( چهارشنبه 12 تیرماه) در جریان بازدید از پتروشیمی کاوه از آخرین مراحل آماده سازی این طرح که به عنوان یکی از طرح های اولویت دار صنعت پتروشیمی است و در آستانه بهره برداری قرار گرفته بازدید کرد.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان این که پتروشیمی کاوه یک افتخار ملی است گفت: این طرح به عنوان بزرگترین تولید کننده متانول جهان دارای ویژگی های خاصی است و با سرمایه بخش خصوصی ساخته شده و اکنون به عنوان یک دستاورد ملی در سال رونق تولید، روزانه 7000 تن متانول تولید خواهد کرد.
محمدی افزود: متاول کاوه یک برند ملی به شمار می رود و این پروژه بزرگ در صورت تکمیل زنجیره ارزش می تواند ارزش افزوده مطلوبتری را به همراه داشته باشد و باید به این نکته اشاره کرد که توسعه صنایع پایین دستی در کنار این مجتمع تاب آوری پتروشیمی کاوه را افزایش خواهد داد.
وی تصریح کرد: شرکت ملی صنایع پتروشیمی با جدیت از سرمایه گذاران در صنعت پتروشیمی حمایت می کند و زمینه را برای حضور بخش خصوصی فراهم خواهد کرد و امید است سرمایه گذاری های بخش خصوصی منجر به شتاب در مسیر توسعه صنعت پتروشیمی کشورمان شود.
معاون وزیر نفت ادامه داد: حضور بزرگترین تولید کننده متانول دنیا در ایران نشان دهنده وجود قابلیت های فراوان در کشور است و باید از نیروهای انسانی متخصص و دانش روز جهان برای توسعه این صنعت استفاده کرد.
وی بیان کرد: اتحاد و همگرایی میان شرکت های ایرانی تولید کننده متانول می تواند بسیار سازنده و تاثیر گذار باشد و به نوعی تعیین کننده قیمت فروش متانول نیز باشند.
محمدی با اشاره به قابلیت های شرکت پژوهش و فناوری برای همکاری با شرکت های پتروشیمی گفت: شرکت های تولید کننده متانول می توانند از دانش فنی در حال توسعه تولید پرو پیلن از متانول شرکت پژوهش وفناوری جهت تکمیل رنجیره و تولید محصولات با ارزش افزوده بیشتر در پایین دست متانول استفاده کنند.
بر اساس این گزارش، مدیران پتروشیمی کاوه نیز در جریان این بازدید هدف گذاری ها و برنامه های خود را در راستای تکمیل زنجیره و توسعه صنایع پایین دستی با هدف کاهش خام فروشی بیان کردند.

۱۵ تیر ۱۳۹۸ ۱۰:۳۷
تعداد بازدید : ۹۶۷
کد خبر : ۱,۱۲۳

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید