بومی شدن 80 درصد دانش فنی تولید محصولات پتروشیمی

بومی شدن 80 درصد دانش فنی تولید محصولات پتروشیمی
دکتر وحید حدادی اصل مشکل اصلی پژوهش در کشور را نبود مدیریت در بخش پژوهش خواند.
مدیرعامل شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی در حاشیه اولین همایش پتروشیمی در جمع خبرنگاران پیشرفت پژوهش و فناوری در پتروشیمی را مثبت ارزیابی و تصریح کرد: با این که شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی نزدیک به 7 سال است که فعالیت خود را در صنعت نفت آغاز کرده، توانسته است تحول خوبی در زمینه پژوهش و تحقیق در صنایع پتروشیمی ایجاد کند.

وی همچنین روند پیشرفت های پژوهشی و تحقیقاتی شرکت را در سال های اخیر مثبت ارزیابی کرد و گفت: راه اندازی اولین واحد m.p.p با همکاری آلمانی ها از جمله دستاوردهای مهم شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی است که با راه اندازی آن موفق شدیم بسیاری از محصولات اولیه در کشور را تهیه کنیم.

حدادی اصل بزرگ ترین رقیب منطقه را شرکت سابیک عربستان خواند و افزود: با وجود پیشرفت فناوری در کشور و وجود رقبای جهانی در زمینه تخصص و دانش، توانسته ایم رتبه دوم صنعتی و رتبه اول علمی در منطقه را از آن خود کنیم که این نشان دهنده رشد شتابان پژوهش و تحقیقات در کشور است.

وی با اشاره به زمان بر بودن کسب دانش فنی محصولات مختلف در دنیا گفت: کسب دانش فنی برخی از محصولات به آسانی امکان پذیر نیست؛ به گونه ای که بعضی از کشورهای غربی برای بدست آوردن دانش فنی برخی محصولات 50 تا 60 سال وقت صرف کردند.

دکتر حدادی اصل افزود: ما تا کنون موفق شده ایم 70 تا 80 درصد دانش فنی برخی از محصولات را در کشور کسب کنیم.

مدیرعامل شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی با بیان این که نوآوری و شکوفایی دستاوردهای تحقیق، پژوهش و فناوری هستند، ادامه داد: دانشگاه هنوز نتوانسته در فناوری های جدید وارد صنعت شود و شرکت پژوهش و فناوری امیدوار است بتواند علوم جدید را از دانشگاه ها به صنعت منتقل کند.

وی تصریح کرد: برای رسیدن کشور به جایگاه علمی و واقعی خود ملاک فعالیت و پژوهش تنها بودجه نیست بلکه کمبود مدیریت صحیح و نظام مند در امر پژوهش و تحقیق در کشور است.

لازم به ذکر است؛ اولین کنفرانس صنعت پتروشیمی با موضوع پژوهش و فناوری امروز (2 مرداد) به کار خود پایان می دهد.
۶ اَمرداد ۱۳۸۷ ۰۷:۵۰
نیپنا |
تعداد بازدید : ۲,۱۶۵
کد خبر : ۱۰۱

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید