مقالات تازه های علمی : سرطان شکست پذیر است اقدس تفرشی ۱۳۸۷/۰۶/۰۹ بشرِ قرن بیستم و یکم با تمام پیشرفتهایی که در عرصه دانش پزشکی داشته، هنوز از چنگال بیماری خوفناکی به نام سرطان هراس دارد. اگر چه علم پزشکی نتوانسته راه درمان کامل و قطعی را برای این بیماری پیدا کند، اما پزشکان معتقدند آگاهی بیشتر انسانها از جزئیات مربوط به این بیماری، به ویژه علتهای شکل گیری آن، می تواند در نحوه برخورد و رویارویی با سرطان مؤثر باشد. چندی پیش مرکز درمانی جان هاپکینز در آمریکا، در خبرنامه اینترنتی خود که به طور ماهانه به روز می شود، اطلاعات جدیدی را راجع به سرطان منتشر و اعلام کرد: پس از سالها که گفته می شد تنها راه از بین بردن سرطان شیمی درمانی است، پزشکان این مرکز اظهار می دارند که سرطان، علاج دیگری هم دارد. در ادامه، متن کامل این گزارش را از نظر می گذرانید. 1- هر فردی در بدن خود سلول های سرطانی را دارد. این سلولها، البته در آزمایشهای معمولی قابل رویت نیستند، مگر این که تکثیر شده و به چندین میلیارد عدد رسیده باشند. زمانی که پزشکان، بعد از انجام آزمایشات به بیماران می گویند: »سلولهای سرطانی در بدن شما وجود ندارد«، این بدان معنا نیست که شخص سلول سرطانی ندارد بلکه بیانگر آن است که آزمایشات قادر به کشف سلول های سرطانی نیستند زیرا سلول ها به سایز و اندازه قابل مشاهده نرسیده اند. 2- به طورمعمولی در طول زندگی هر فرد، سلول های سرطانی بین6 تا10 بار تولید می شوند. 3- هنگامی که بدن شخص از سیستم ایمنی قوی برخوردار باشد، سلول های سرطانی را نابود کرده و مانع از تکثیر و تشکیل تومور می شود. 4- زمانی که شخصی سرطان دارد، این امر بر وجود نقص در تغذیه سیستم ایمنی دلالت داشته و آن را می توان ناشی از فاکتورهای ژنتیکی، محیطی، تغذیه ای و سبک زندگی دانست. 5- برای غلبه کردن بر کمبودهای تغذیه ای سیستم ایمنی بدن، باید به تغییر رژیم غذایی و استفاده از مکمل ها روی آورد. 6- درست است که استفاده از شیمی درمانی سبب نابودی سلول های سرطانی شده و رشد آنها را به سرعت متوقف می سازد، اما نباید عوارض آن از جمله نابودی سلول های سالم مغز استخوان، رشد تارهای عصبی معده و روده و مسائلی از این دست را از نظر دور داشت. شیمی درمانی همچنین آسیب زیادی را به اندام هایی نظیر کبد، قلب، ریه وکلیه می رساند. 7- عمل پرتوافکنی در حین نابود کردن سلول های سرطانی، شرایط آسیب رسیدن به سلول های سالم، بافت ها و اندام ها را فراهم می سازد. 8- معالجات اولیه با شیمی درمانی و پرتو افکنی اغلب اندازه تومور را کاهش می دهد. اما استفاده طولانی از این روش ها در تخریب بیشتر تومور، نتیجه ای در بر نخواهد داشت. 9- با انجام پرتو افکنی و شیمی درمانی، بارِ سمی بسیار زیادی بر بدن وارد شده، سیستم ایمنی بدن به خطر افتاده و به نابودی آن منجر می شود. 10- شیمی درمانی و پرتو افکنی می تواند سبب تغییر در سلول های سرطانی شده و آنها را مقاوم و سخت سازد و از نابودی آنها جلوگیری کند. عمل جراحی نیز می تواند سبب انتشار سلول های سرطانی به سایر نقاط بدن شود. 11- راه مقابله با سرطان، گرسنگی دادن به سلول های سرطانی است نه تغذیه آنها. تغذیه، عامل تکثیر آنهاست. غذای سلول های سرطانی الف- شکر یک خوراک دهنده به سلول سرطانی محسوب می شود. با حذف شکر از رژیم غذایی، یکی از مهم ترین منابع تغذیه سلول های سرطانی را حذف می کنید.جایگزین های شکر، نظیر Nutra Sweet (شکر خنثی- بدون قند) و غیره حتی به اندازه یک قاشق غذا خوری بسیار مضر هستند. بهتر است از یک جانشین طبیعی مانند عسل یا شیره به مقدار خیلی کم استفاده شود. از سوی دیگر، نمک سفره نیز افزودنی شیمیایی دارد که رنگ آن را سفید می کند. جایگزین مناسب تر، آمینو براگز Amino Bragg’s یا نمک دریایی است. ب- استفاده از شیر سبب می شود تا در بدن، مخاط و بلغم تولید شود، بخصوص که این اتفاق در تارهای عصبی معده و روده می افتد. مخاط منبع تغذیه سلول های سرطانی است. با قطع مصرف شیر معمولی و جایگزین آن با شیر سویای بدون قند، سلول های سرطانی در معرض گرسنگی قرار می گیرند. ج- سلول های سرطانی در محیط اسیدی رشد و تکثیر می کنند. یک رژیم غذایی بر مبنای گوشت، محیط اسیدی ایجاد می کند. بهتر آن است که ماهی و گوشت مرغ (گوشت سفید) جایگزین گوشت گوساله و گوسفند (گوشت قرمز) شود. د- یک رژیم متشکل از80 درصد سبزیجات تازه، آب میوه، حبوبات، آجیل و کمی میوه، بدن را در محیط قلیایی قرار می دهد. در حدود20 درصد نیز می توان از غذاهای پخته شده مانند لوبیا و غیره استفاده کرد. آب سبزیجات تازه، آنزیم های مفید را که به راحتی جذب شده و رشد سلول های سالم را ممکن می سازد، در مدت15 دقیقه در دسترس بافت سلولی قرار می دهد. برای دست یابی به آنزیم های مفید و ساخت سلول های سالم سعی کنید آب سبزیجات تازه بنوشید. خوردن انواع جوانه ها و سبزیجات خام2 تا3 بار در روز توصیه می شود. (آنزیم ها در درجه حرارت104 درجه فارنهایت و40 درجه سانتی گراد نابود می شوند.) ه- از خوردن قهوه، چای و شکلات که دارای کافئین بالایی هستند اجتناب کنید. بجای آن، خوردن چای سبز که دارای خواص ضد سرطانی است، توصیه می شود. بهترین آب، آب تصفیه شده یا فیلتر شده است. از نوشیدن آب حاوی فلزات سنگین و سموم و همچنین آب تقطیر شده که اسیدی است، اجتناب کنید. 12- هضم پروتئین موجود در گوشت مشکل است و نیاز به مقادیر بسیاری آنزیم های گوارشی دارد. گوشت هضم نشده در روده باقی مانده و ذخایر سمی تولید می کنند. 13- جداره سلول های سرطانی پوشیده از نوعی پروتئین مقاوم است. با استفاده کمتر از گوشت، آنزیم های بیشتری آزاد می شود و دیوار پروتئینی سلول های سرطانی از بین می رود. این کار به گلبولهای سفید فرصت می دهد که به مقابله با سلول های سرطانی بروند. 14- برخی مکمل ها نظیر Essiac، Ip6، Florssence ، آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها، کانی ها، EFAS و غیره، گلبولهای سفید بدن را قادر می سازند که سلول های سرطانی را نابود کنند. دیگر مکمل ها نظیر ویتامین E ، سبب Apoptosis (مرگ سلول های آسیب دیده و غیر ضروری) می شوند. 15- سرطان بیماری جسمی، روحی و روانی است. یک روح مثبت و فعال، برای بقا، به مقابله با سرطان کمک خواهد کرد. خشم و عصبانیت و تندی، جسم را در محیط اسیدی و پر دغدغه فرو می برد. باید آموخت که چگونه می توان یک روح بخشنده و یک زندگی محبت آمیز داشت. باید آموخت که آرام بود و از زندگی لذت برد. 16- سلول های سرطانی در یک محیط آمیخته با اکسیژن، جایی برای رشد و تکثیر نخواهند داشت. ورزش روزانه و کشیدن نفس های عمیق، اکسیژن بیشتری را به بافت سلولی می رساند. اکسیژن درمانی راه دیگری برای نابودی سلول های سرطانی است. 17- توصیه می شود ظروف پلاستیکی را درون مایکروفر و بطری آب را در فریزر قرار ندهید، زیرا این عمل سبب آزاد سازی دیوکسین می شود. دیوکسین در تولید محصولات شیمیایی بکار می رود و سبب بروز انواع سرطان بخصوص سرطان سینه می شود. به تازگی دکتر ادوارد فوجی موتو، با شرکت در برنامه تلویزیونی معروفی به نام »تندرستی« درباره ضررهای دیوکسین صحبت کرده و گفته است که این ماده سمی چه اثرات مخربی برروی سلامتی انسان دارد. وی تاکید کرد که نباید غذا را در مایکروفر با ظروف پلاستیکی گرم کرد، خصوصاً غذاهایی که چرب هستند. ترکیب چربی، حرارت بالا و پلاستیک سبب آزاد سازی دیوکسین و نفوذ آن در غذا شده و این سم، سرانجام به سلولهای بدن وارد می شود. در عوض می توان از ظروف شیشه ای مانند پیرکس برای گرم کردن غذا در مایکروفر استفاده کرد. با انتقال مواد از ظروف پلاستیکی به ظروف شیشه ای و قرار دادن در مایکروفر می توان همان نتیجه را بدون وجود دیوکسین کسب کرد. میانگین امتیاز کاربران: 0.0 (0 رای) 12345 برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید. برای ورود به سیستم روی کلید زیر کلیک کنید. ورود